funda rating

Bentum Dragtstra makelaar Emmen

Makelaar Emmen

Bij de verkoop van een huis komt veel kijken. Natuurlijk wil je de beste verkoopprijs voor jouw woning of een scherpe aankoopprijs voor het huis van je dromen. In dat geval staan onze makelaars in Emmen voor je klaar. Met ruim 25 jaar ervaring in het kopen en verkopen van woningen kunnen wij je dan ook uitstekend adviseren en ondersteunen. Je kunt bij ons terecht voor het aankopen en verkopen van huizen in Emmen en omgeving. Maar onze makelaardij staat tevens voor je klaar om de waarde van je woning te bepalen. Wij begeleiden je op een professionele en betrokken wijze op weg naar een nieuwe start.

Makelaardij in Emmen voor iedereen

De makelaars van Bentum Dragtstra staan klaar voor iedereen in Emmen en omgeving die een huis zoekt of een huis wil verkopen. Met meer dan 25 jaar ervaring is Bentum Dragtstra Makelaardij inmiddels een vast begrip in Zuidoost Drenthe. Bentum Dragtstra Makelaardij staat voor de volgende punten:

    • Open, eerlijk en nuchter
    • Begeleiding van A tot Z
    • Moderne en originele promotie uitingen van je huis
    • Geen 9 tot 17 mentaliteit
    • Laagdrempelig

Of je nu je eerste huis wilt kopen of al vaker een huis gekocht hebt, wij helpen je graag met de aankoop van jouw nieuwe huis. Onze aankoopmakelaar in Emmen gaat met je mee naar bezichtigingen en kan je uitstekend adviseren. Daarnaast kunnen wij de verkoop van jouw huidige woning verzorgen. Doordat wij naast de bekende promotietechnieken ook gebruik maken van moderne en originele promoties van de woning, zoals bijvoorbeeld Social Media, wordt de kans op het verkopen van de woning vergroot.

hero image

Tel:
E-mail: