funda rating

Makelaar Coevorden

Wanneer u een makelaar in Coevorden zoekt, kunt u terecht bij Bentum Dragtstra Makelaars. Ons kantoor bedient de hele woningmarkt in zuidoost Drenthe, voor aankoop zowel als voor verkoop. Blader door ons aanbod om te bekijken wat wij voor u hebben in de streek. Wilt u verkopen? Wij helpen u vanaf het eerste oriënterende gesprek tot aan de finale handtekening bij de notaris.

Een aantrekkelijke woningmarkt?

Anno 2017 is de aantrekkende woningmarkt in de Randstad een feit. De huizen worden daar steeds meer waard. Hoewel het oostelijk deel van het land deze trend navolgt, staan hier echter nog zo’n honderdduizend huizen “onder water”. Dat betekent dat deze woningen met verlies verkocht zouden worden, zodat er een restschuld overblijft. Denkt u dat dit bij u ook het geval is? Overleg dan met uw makelaar in Coevorden wat uw beste strategie is. Nog even wachten met de verkoop, of toch niet? Wanneer u zelf tegelijkertijd bij verhuizing weer wilt kopen, verliest u immers het huidige voordeel bij de aankoop. Ook lopende vaste lasten moeten in aanmerking worden genomen, evenals eventuele compensatie- en subsidieregelingen. In veel gevallen zal de NHG (Nationale Hypotheek Garantie) het restbedrag aan de bank compenseren.  Als uw makelaar in Coevorden neemt Bentum Dragtstra Makelaars alle voors en tegens met u door in een verkennend gesprek.

Bentum Dragtstra – uw makelaars in Coevorden

Voor een aankoop is de tijd nu bijzonder gunstig. Met de huidige regelingen voor het energieneutraal maken van uw woning, komt u bovendien in aanmerking voor een hogere hypotheek. Natuurlijk zijn wij als uw makelaar in Coevorden altijd op de hoogte van de nieuwste regelgeving. Zo kunnen wij u altijd wijzen op bijzondere, en soms onverwachte financiële voordeeltjes. Het Drentse landschap met zijn prehistorische overblijfselen en bossen is een van de belangrijkste andere voordelen van het wonen in de streek. Drenthe is zeer geschikt voor fiets- en wandeltochten, wat de streek heel aantrekkelijk maakt voor bijvoorbeeld gepensioneerden vanuit de Randstad. Maar ook Randstedelingen met een eigen bedrijf kunnen hier voor relatief weinig geld een ruim pand aankopen met een kantoor aan huis.

Kennis maken met uw makelaar in Coevorden

Bentum Dragtstra Makelaars houdt kantoor in Emmen, maar natuurlijk komt één van onze makelaars graag bij u langs voor een gratis waardebepaling van uw huis en een oriënterend gesprek. Wanneer u kopen wilt, kunnen wij uw maximale hypotheekbedrag vaststellen, en nagaan voor welke regelingen en subsidies u in aanmerking komt. Bel of mail meteen voor een afspraak!

hero image

Tel:
E-mail: