funda rating

Huis verkopen Coevorden

Een huis verkopen in Coevorden gaat het beste via Bentum Dragtstra Makelaars in Emmen. Wij brengen vraag en aanbod op de huizenmarkt in zowel Emmen als Coevorden en omgeving bij elkaar. Zo vinden kopers en verkopers elkaar. Bentum Dragtstra Makelaars helpt je nog op andere manieren om jouw huis te verkopen in Coevorden. Zo zorgen wij voor een gevalideerd taxatierapport, voeren de onderhandelingen voor je uit en wij regelen de bezichtigingen.

Funda

Funda is dé plek waar elke potentiële koper kijkt. Zorg dus dat jouw huis er optimaal op staat. Dat betekent dat je goede foto’s van het huis laat maken en dat ook de teksten goed en aansprekend moeten zijn. Bentum Dragtstra Makelaars weet precies hoe dit het beste geregeld kan worden. Wij kunnen bijvoorbeeld goede professionals inhuren voor de teksten en de fotografie. Door onze ruime ervaring hebben wij er kijk op wat het meeste aanspreekt bij een potentiële koper.

Huis verkopen in Coevorden

Om een huis te verkopen in Coevorden, is het belangrijk ook de omgeving te belichten in de advertenties. Wij maken de omgeving zo aantrekkelijk mogelijk, zodat ook mensen van buiten de streek jouw huis willen bekijken. Mensen uit de Randstad zijn bijvoorbeeld gewend om meer geld te betalen voor een koopwoning dan mensen uit de regio. Benadruk de landelijkheid van de omgeving, de frisse lucht, en de gunstige ligging ten opzichte van de Duitse grens. Een dagje shoppen in Osnabrück is bijvoorbeeld een stuk voordeliger dan een dagje winkelen in Amsterdam. Ook uit eten gaan is in Duitsland al gauw minstens 30% goedkoper dan in Nederland. Dit zijn allemaal mooie voordelen die we mee nemen in de teksten van de advertenties.

De beste makelaar om je huis te verkopen

Bentum Dragtstra Makelaars in Emmen heeft een groot aanbod van huizen in de regio. Dit is aantrekkelijk voor de koper, omdat deze meestal meerdere woningen zal willen bezichtigen. Wij kunnen je van begin tot eind begeleiden met de verkoop van jouw huis in Coevorden, van het maken van het plan van aanpak tot de overdracht van het huis bij de notaris. Daarom zeggen we: Wil jij jouw huis verkopen in Coevorden? Neem dan direct contact met ons op! Samen bekijken we dan wat wij voor je kunnen doen. Natuurlijk zijn wij aangesloten bij de VVM, zo weet je dat je op ons kunt vertrouwen.

hero image

Tel:
E-mail: